Gijs

Inspirerend nieuws en een meet & greet met Gijs Papavoine!

JAME onthult twee nieuwe modellen welke zijn ontwikkeld in samenwerking met ontwerper Gijs Papavoine. Tijdens het lanceermoment op Vakbeurs De Woonindustrie is Gijs aanwezig op de stand om te vertellen over het stijlvolle en verrassende ontwerp van deze eigentijdse banken.

Een unieke persoonlijkheid en een elegante dame  
Trends en nieuwe woonstijlen inspireren om regelmatig iets in huis te veranderen. Met een eigentijdse kleur op de muur of accessoires die passen bij het gevoel van het seizoen houden we de sfeer actueel.
Dé basis voor elk goed interieur is de bank. Jamé presenteert Jens en Julia, twee nieuwe modellen die een tijdloos middelpunt vormen in het continue veranderende interieur. Want comfortabel zit je op een bank van Jamé!

Gijs

Jens, een unieke persoonlijkheid.

Met zijn stevige romp die lijkt te zweven op de ranke pootjes is Jens een unieke verschijning. Door de verrassende verhoudingen in het ontwerp van Gijs Papavoine is deze nieuwe bank van Jamé een echte eyecatcher in het interieur. De banken van Jamé worden op ambachtelijke wijze in Nederland gemaakt en kunnen tegen een stootje. Opgebouwd uit verschillende blokken, die zorgen voor een comfortabele zit, is Jens een echte leefbank met een opvallend volume en een speels karakter. Op de brede armleuningen is altijd plek voor de iPad of een goed boek.

Gijs
Gijs

Julia, een elegante dame.

Als je haar ziet zitten dan ben je op slag verliefd op deze elegante dame. Julia is een stijlvolle bank die het interieur direct een gevoel van klasse geeft. Een vrouwelijke touch met een subtiel lijnenspel en gedetailleerde afwerkingen is wat ontwerper Gijs Papavoine voor ogen had voor het design van deze nieuwe Jamé bank. Haar schoonheid zit hem in de ranke vorm en de verfijnde stiksels. De mooiste dingen worden met mensenhanden gemaakt bij Jamé, en dat zie je. Met haar zachte en comfortabele zit verwelkomt Julia jou met open armen.

Gijs