Wendy Romijnders

“COMFORTABEL DESIGN VOOR ELK INTERIEUR.”

 

 

Wendy Romijnders
Directeur

COMFORTABEL DESIGN

 

De mooiste dingen in het leven worden door mensenhanden gemaakt. Met aandacht, met vakmanschap, met liefde voor het vak. Dat zie je, dat voel je, dat ervaar je…

 

De banken en fauteuils van Jamé bieden daarom niet alleen design op niveau, maar ook voelbare kwaliteit en hoogwaardig zitcomfort. En omdat we vinden dat die ervaring voor iedereen bereikbaar moet zijn, houden we het betaalbaar.

VAKMANSCHAP ZONDER GRENZEN

 

Al ruim 40 jaar ontwerpen en vervaardigen we comfortabele zitmeubels met fraaie belijningen in eigentijds designs. Dat gehele traject – van ontwerp tot en met stoffering – vindt plaats in eigen huis. Geen detail mag ons immers ontgaan… Bovendien kunnen we zo flexibel inspelen op elke vraag.

 

VOOR IEDER INTERIEUR

 

U heeft bij Jamé een ruime keuze uit banken en fauteuils: zo’n 30 modellen in diverse uitvoeringen en vele stoffen. En mede dankzij ons eigentijdse palet met krachtige kleuren zijn al deze meubels geschikt voor ieder interieur.

Wat u van Jamé mag verwachten:

– DUTCH DESIGN
– VOELBARE KWALITEIT
– HOOGWAARDIG ZITCOMFORT
– BETAALBARE COLLECTIES
– GRENZELOOS VAKMANSCHAP

KARAKTER EN PERSOONLIJKHEID

 

Een meubel van Jamé herkent u meteen aan zijn karakter en persoonlijkheid. Daarom geven we onze modellen geen nummer, maar een naam. We stellen ze graag persoonlijk aan u voor: u bent van harte welkom in onze showroom!

Bank Manon
Materiaal: Casa Mustard 06

Bank Wessel
Materiaal: BeRaw 45

Bank Pieter
Materiaal: Perez Beige 05

Ambacht
Monteren
Bekleden
Snijden
Ambacht

HET GEHELE TRAJECT – VAN ONTWERP TOT EN MET STOFFERING –
VINDT PLAATS IN EIGEN HUIS.

 

“ DAT ZIE JE, DAT VOEL JE, DAT ERVAAR JE…””.

 

WENDY ROMIJNDERS

Wessel sfeerfoto Materiaal: BeRaw 45

Bank Wessel
Materiaal: BeRaw 45

EEN BANK VAN JAMÉ PAST IN ELK INTERIEUR.

Wessel sfeerfoto Materiaal: Perez Niagara 158

Bank Wessel
Materiaal: Perez Niagara 158

HET WARE AMBACHT

 

We maken meubels met karakter en persoonlijkheid, die tot in de kleinste details vakkundig zijn afgewerkt. Dat kan alleen als het ware ambacht alle ruimte krijgt. Daarom vervaardigen we al onze meubels in ons eigen productiehuis in Druten.

ROMPENMAKERIJ

 

Hier krijgt het comfort van onze meubels zijn basis: de romp. Deze maken we van beukenhouten het beste plaatmateriaal. Ook plaatsen we in dit stadium zorgvuldig de juiste vering.

 

KOUDSCHUIM

 

We vullen het merendeel van de zittingen van onze meubels met koudschuim. Dankzij dit materiaal blijft elk model jarenlang ‘in vorm’. Dat geeft een aangename zit en voorkomt ongewenste vervormingen.

 

STOFFEN SNIJDEN

 

Voor het snijden van de stoffen werken onze stofsnijders met de meest geavanceerde machines. Komt het aan op handwerk? Dan kunnen onze vakmensen bogen op jarenlange ervaring. Het échte ambacht dus!

LEER SNIJDEN

 

Een Jamé-meubel verdient het juiste materiaal. Daarom selecteren onze specialisten alleen de beste stukken leer. Ze inspecteren elke vierkante centimeter nauwkeurig op kleur en structuur.

STIKKEN

 

Deze fase lijkt vanzelfsprekend, maar is het zeker niet. Dankzij hun ervaring en vaardigheid realiseren onze stiksters de perfecte pasvorm. Dat zie je, dat voel je, dat ervaar je…

STOFFEREN

 

Ook het stofferen gebeurt met de grootst mogelijke aandacht. Geen snel productiewerk dus, maar een discipline die om het ware fingerspitzengefühl vraagt. En dat hebben ze, onze stoffeerders. En ook de eindcontrole gebeurt nauwgezet, want… elk detail moet kloppen.

COMFORTABEL DESIGN
VOLGENS JAMÉ

Saar sfeerfoto Materiaal: Fresh Brown 15

Bank Saar
Materiaal: Fresh Brown 15

Saar sfeerfoto bovenkant
Saar sfeerfoto zijkant

ZEG HET MET LEF, ZEG HET MET KLEUR!

 

Een Jamé herken je uit duizenden. Onze meubels hebben namelijk een in het oog springende balans tussen perfect zitcomfort en eigentijds design. En karakter niet te vergeten, onderstreept met sterke details en krachtige kleuren.

 

Comfort en design zijn altijd de uitgangspunten bij Jamé. Hierdoor komen onze meubels in elk interieur tot hun recht. Maar we geven onze designers en kleurstylisten een duidelijke opdracht  mee: ontwerp met oog voor detail én… met lef.

 

Een meubel bepaalt immers de sfeer in de woonkamer, zeker als het om een bank gaat. Die mag dus best de toon zetten.

 

UITGEKIENDE LIJNEN

 

Vanuit die basis ‘spelen’ we met details en kleur. Die zijn eigentijds en krachtig, waardoor de Jamé-signatuur nog sterker tot uitdrukking komt. Bovendien volgen we de trends op de voet. Dat doen we met uitgekiende lijnen waarin de kleuren van het moment in diverse verschijningsvormen hun plaats krijgen.

 

Zo maken we meubels die tot de verbeelding spreken: door hun comfort, hun kwaliteit én hun design.

> WILT U MEER WETEN OVER ONZE MODELLEN? OF ZELF HET COMFORT ERVAREN? MAAK DAN EEN AFSPRAAK EN BEZOEK ONZE SHOWROOM IN DRUTEN.