“COMFORTABEL DESIGN VOOR ELK INTERIEUR.”

COMFORTABEL DESIGN

 

De mooiste dingen in het leven worden door mensenhanden gemaakt. Met aandacht, met vakmanschap, met liefde voor het vak. Dat zie je, dat voel je, dat ervaar je…

 

De banken en fauteuils van Jamé bieden daarom niet alleen design op niveau, maar ook voelbare kwaliteit en hoogwaardig zitcomfort. En omdat we vinden dat die ervaring voor iedereen bereikbaar moet zijn, houden we het betaalbaar.

VAKMANSCHAP ZONDER GRENZEN

 

Al ruim 40 jaar ontwerpen en vervaardigen we comfortabele zitmeubels met fraaie belijningen in eigentijds designs. Dat gehele traject – van ontwerp tot en met stoffering – vindt plaats in eigen huis. Geen detail mag ons immers ontgaan… Bovendien kunnen we zo flexibel inspelen op elke vraag.

 

VOOR IEDER INTERIEUR

 

U heeft bij Jamé een ruime keuze uit banken en fauteuils: zo’n 30 modellen in diverse uitvoeringen en vele stoffen. En mede dankzij ons eigentijdse palet met krachtige kleuren zijn al deze meubels geschikt voor ieder interieur.

Wat u van Jamé mag verwachten:

 

– DUTCH DESIGN
– VOELBARE KWALITEIT
– HOOGWAARDIG ZITCOMFORT
– BETAALBARE COLLECTIES
– GRENZELOOS VAKMANSCHAP

KARAKTER EN PERSOONLIJKHEID

 

Een meubel van Jamé herkent u meteen aan zijn karakter en persoonlijkheid. Daarom geven we onze modellen geen nummer, maar een naam. We stellen ze graag persoonlijk aan u voor: u bent van harte welkom in onze showroom!

Jamé Manon Vooraanzicht 01

Bank Manon
Stoffering: Casa Mustard 06

Jamé Pieter Vooraanzicht 01

Bank Pieter
Stoffering: Perez Beige 05