HET GEHELE TRAJECT – VAN ONTWERP TOT EN MET STOFFERING –
VINDT PLAATS IN EIGEN HUIS.

“ DAT ZIE JE, DAT VOEL JE, DAT ERVAAR JE…””.

HET WARE AMBACHT

 

We maken meubels met karakter en persoonlijkheid, die tot in de kleinste details vakkundig zijn afgewerkt. Dat kan alleen als het ware ambacht alle ruimte krijgt. Daarom vervaardigen we al onze meubels in ons eigen productiehuis in Oss.

ROMPENMAKERIJ

 

Hier krijgt het comfort van onze meubels zijn basis: de romp. Deze maken we van beukenhouten het beste plaatmateriaal. Ook plaatsen we in dit stadium zorgvuldig de juiste vering.

 

KOUDSCHUIM

 

We vullen het merendeel van de zittingen van onze meubels met koudschuim. Dankzij dit materiaal blijft elk model jarenlang ‘in vorm’. Dat geeft een aangename zit en voorkomt ongewenste vervormingen.

 

STOFFEN SNIJDEN

 

Voor het snijden van de stoffen werken onze stofsnijders met de meest geavanceerde machines. Komt het aan op handwerk? Dan kunnen onze vakmensen bogen op jarenlange ervaring. Het échte ambacht dus!

STIKKEN

 

Deze fase lijkt vanzelfsprekend, maar is het zeker niet. Dankzij hun ervaring en vaardigheid realiseren onze stiksters de perfecte pasvorm. Dat zie je, dat voel je, dat ervaar je…

 

STOFFEREN

 

Ook het stofferen gebeurt met de grootst mogelijke aandacht. Geen snel productiewerk dus, maar een discipline die om het ware fingerspitzengefühl vraagt. En dat hebben ze, onze stoffeerders. En ook de eindcontrole gebeurt nauwgezet, want… elk detail moet kloppen.

Ambacht
Monteren
Bekleden
Snijden
Ambacht